Algemene handel- en leveringsvoorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden artikelen van VICTOIRE IMPORT EXPORT.Artikel 1 – Algemeen: 

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en / of diensten en / of overige gesloten overeenkomsten van Victoire Import Export ook hierna te noemen victorioussale.com  met afnemers van deze producten en of diensten dan wel diegene die een overeenkomst met victorioussale.com aangegaan.
1.2 Victoire Import Export, een eenmanszaak is gevestigd te Amsterdam, Nederland.  Het adres is: Solebaystraat 9-2 hoog 1055 ZH Amsterdam Nederland.
1.3 Door een bestelling te doen via de website, de e-mail of andere wijze gaat u een overeenkomst aan met Victorioussale.com en geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

1.5 Victoire Import Export heeft het recht om de verkoopvoorwaarden te wijzigen.
1.6 Alle goederen blijven eigendom van victoire Import Export tot de volledige betaling van de bestelling heeft plaatsgevonden.

Artikel 2 – Bestelling, bezorging, bezorgkosten en levering: 

2.1 Bestellingen kunnen  via de internetsite of telefonisch worden geplaatst.
2.2 victorioussale.com hanteert geen minimum bestelbedrag.
2.3 De aangegeven prijs van de aangeboden waren bevat alle belastingen en andere prijs bestanddelen, met uitzondering van de lever- en verzendkosten die nog optreden.
Wij berekenen de verzendkosten als vast bedrag met Euro 6,50, voor de verzending binnen Nederland.Voor bestellingen boven 20 Euro bereken victorioussale.com geen verzendkosten
2.4 De goederen worden in opdracht van u en voor uw rekening en risico vervoerd. victorioussale.nl besteedt de verzendingen uit aan Postnl
2.5 Onze gegevens voor artikelen en prijzen op de website en in onze online-shop zijn niet bindend. Het koopcontract komt tot stand als wij de levering van de artikelen bevestigen.
De bevestiging van de binnengekomen bestelling is nog geen acceptatie van onze kant. Typ- en rekenfouten geven ons het recht tot annulering. Wij kunnen tevens van een bestelling afzien als het bestelde product niet meer leverbaar is. De koopprijs die al betaald is, wordt in dat geval direct terugbetaald. Meer over in ons beleid voor terugbetaling

Artikel 3 – Betaling: 

Als betalingsmogelijkheden voor de bestelde producten kan er gekozen worden uit:
– bankoverchrijving
– betalen met creditcard

– Ideal 
– betalen met PayPal
-Giropay

-Afterpay

Article 4- Annuleren 

Zolang uw bestelling nog niet verzonden is kunt u nog annuleren daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren. Voor producten die moeten naar speciale wens gemaakt worden  kunnen na opdrachtgeving meestal niet meer geannulier worden.

Artikel 5 – Teruggave:

U heeft de mogelijkheid om een artikel binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden aan – Victoire Import Export – terug te sturen.
Dit geldt echter niet voor artikelen die volgens speciale klantwensen gemaakt werden.

Let op: geen recht op teruggave op Producten die speciaal voor u zijn gemaakt of  bewerkt!

Retourneer de bestelling naar het volgende adres:

Victoire Import Export
Solebaystraat 9-2hoog
1055ZH Amsterdam

Retouren die niet voldoende gefrankeerd zijn, worden door ons niet in ontvangst genomen.

De retourkosten die hierbij ontstaan, worden als het een terechte klacht is door ons vergoed (maar alleen de goedkoopste verzendwijze). De kosten voor retournering worden alleen door ons vergoed als de bestelling hoger was dan € 40,00. Als de Producten reeds in gebruik genomen waren, nemen wij het recht voor de ontstane waardemindering aan u door te berekenen. Voor de teruggestuurde artikelen wordt vanzelfsprekend bij vooruitbetaling het volledige bedrag vergoed. Een alternatief voor de terugbetaling van het bedrag is de mogelijkheid om een tegoedbon te krijgen ter hoogte van het terug te betalen bedrag. Verzendkosten worden in principe niet terugbetaald.

Artikel 6 – Kleurafwijkingen:

Let er op dat wij voor kleurafwijkingen tussen de foto´s op Internet en de geleverde producten niet aansprakelijk gesteld kunnen worden.

Artikel 7 – Toepasselijk recht en bevoegd gerechtshof:

Alleen het Nederlandse recht geldt,  Het bevoegde gerechtshof is Amsterdam, zover wettelijk toegestaan.

Artikel 8 – Eigendomsrecht

De bezorgde artikelen blijven ons eigendom tot de volledige betaling van alle vorderingen op de klant is gedaan.

Artikel 9 – Privacy

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend voor de verwerking van bestellingen gebruikt. De gegevens worden, behalve aan Victoire Import Export- niet aan derden beschikbaar gesteld. Meer over in ons verklaring m.b.t.gegevensbescherming

Artikel 10

Voor de stand van zaken die niet in deze algemene voorwaarden besproken worden, gelden de voorwaarden van de Nederlandse Online winkel .

Artikel 11 – Buitengewone voorwaarden (Salvatorische clausule)

Als er enkele bepalingen in het kader van geldige wetten en ook in verhouding onder ondernemers niet geldig zijn of ongeldig worden, blijft het contract met bijbehorende bepalingen geldig, naar maatstaf van de overige bepalingen en wordt de ongeldige bepaling zo ver mogelijk als verklaring en aanpassing aan de commerciële gewoontes in een geldige bepaling
veranderd.

Article 12 Contact informatie.

Vragen over de Terms of Service moeten naar ons verstuurd

Victoire Import Export
(Eenmanszaak)
Solebaystraat 9-2
1055ZH Amsterdam
Web: victorioussale.nl
Tel:0031(0) 203377842
Mob: 0031(0) 686412118
Email: Contact@victorioussales.com
Btw:NL245179136B01
Kvk: 60907428

Hier vindt u ons herroepingsformulier  .