TERUGSTUURBELEID

Retourneren
Ons beleid duurt 14 dagen. Als 14 dagen na de aankoop van zijn gegaan door, helaas kunnen we niet bieden u een terugbetaling of omruiling.

Om in aanmerking te komen voor een terugkeer, moet uw product ongebruikt en in dezelfde staat dat je het ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van het herroepingsrecht. Zoals producten die intiem of sanitaire goederen.

Aanvullende niet-herbruikbare items:
Wat de gezondheid en persoonlijke verzorging

Om uw rendement te voltooien, vragen we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs.

Neem contact met ons om te informeren waar uw aankoop terugkeer zou moeten zijn

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts een gedeeltelijke restitutie wordt toegekend
Elk voorwerp niet in de oorspronkelijke staat, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten aan onze fout
Elk item dat wordt teruggestuurd meer dan 14 dagen na levering

Restitutie (indien van toepassing)
Zodra uw rendement is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail naar u laten weten dat wij uw geretourneerde artikel ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte van de goedkeuring of afwijzing van uw teruggave.
Als u wordt goedgekeurd, dan is uw terugbetaling zal worden verwerkt, en een krediet wordt automatisch toegepast op uw credit card of originele wijze van betaling, binnen een bepaald aantal dagen.

Late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog niet een terugbetaling nog niet ontvangen, eerst uw bankrekening opnieuw te controleren.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, kan het enige tijd duren voordat uw teruggave officieel wordt geplaatst.
Volgende contact op met uw bank. Er is vaak enige tijd voordat het een restitutie wordt geplaatst.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je nog steeds nog niet uw teruggave, neem dan contact met ons op via viviane@victorioussale.com.

Verkoop items (indien van toepassing)
Alleen regelmatige geprijsde items kunnen worden terugbetaald, helaas verkoop items kunnen niet worden terugbetaald.

Exchanges (indien van toepassing)
We vervangen alleen items als ze defect of beschadigd. Als u nodig hebt om het te ruilen voor hetzelfde item, stuur ons dan een e-mail naar Viviane @ victorioussale en stuur je Item aan Solebaystraat 9 -2 Amsterdam NL 1055 ZH

Verzenden
Om uw product te retourneren, moet u uw product mailen naar: Solebaystraat 9 -2 Amsterdam NL 1055 ZH

U bent verantwoordelijk voor het betalen voor uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw punt. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling te ontvangen, zullen de kosten van terugzending worden afgetrokken van uw teruggave.

Als u verzendt een item meer dan 75 euro, moet u overwegen het gebruik van een traceerbare verzendservice of de aankoop van de scheepvaart verzekering. We kunnen niet garanderen dat wij uw geretourneerde artikel ontvangen.